Volkswagen kever | 1979

Meine Damen und Herren, wir stellen Ihnen vor, Ludwig. Ludwig is een brandweerrode Volkswagen Kever 1303 cabrio Karmann uit 1979.

Ludwig is dus ruim 44 jaar geleden uit de fabriek gerold als één van de in totaal 21 miljoen geproduceerde exemplaren. Zijn kinderjaren bracht Ludwig door op de Deutsche Autobahn. In 1996 is Ludwig geslaagd voor zijn inburgeringscursus Nederlands en als bewijs daarvan kreeg hij het Nederlandse kenteken PV-RP-50.

De afgelopen 10 jaar heeft Ludwig zich als trouwe metgezel bewezen bij zijn vorige eigenaren en met hen alle mooie plekken in binnen- en buitenland bezocht. De vorige eigenaar heeft Ludwig goed vertroeteld en alle benodigde werkzaamheden en reparaties zijn uitgevoerd.
Er is zelfs een nieuwe kap geplaatst (zodat er ook in de koude maanden goed mee gereden kan worden).

Sowieso is rijden met Ludwig altijd een feestje. De 1.6 liter benzinemotor heeft ruim voldoende vermogen om zelfs met het hedendaagse verkeer prima mee te kunnen komen. En dan dat typische boxergeluid bij het gas geven, een waar feestje!

Door de onafhankelijke achterwielophanging ligt Ludwig ook super strak op de weg en is het “de” ideale auto om een dagje mee te toeren! 

En kijk dan toch nog eens naar die kleur, dat liefdevolle brandweer rood. Hoe mooi is het om Ludwig als trouwauto te hebben en met die rode bolide aan te komen rijden op jullie feestje?!

Ludwig is sinds een tijdje bij ons en voor bijna alles inzetbaar! Neem Ludwig mee om lekker met z’n tweeën (of vieren) met de wind in de haren door de prachtige omgeving te toeren en onderweg te genieten van een lekker hapje en drankje of zet Ludwig in als trouwauto op jullie mooiste dag!

Ludwig inzetten als verhuisauto is dan weer een minder goed idee

Neem contact op met ons voor meer informatie
of het maken van een boeking.

 

Voor meer info neemt u contact op met ons.