Citroën 2CV4 | 1972

Mesdames et messieurs, nous vous présentons fièrement Joséphine.

Oftewel, dames en heren, met trots presenteren wij u Josephine.

Josephine is een in Frankrijk geboren (gebouwde), maar in Nederland getogen (geleverde) Citroën 2CV4. Een bescheiden “eendje” dus. Bescheiden vraagt u zich af… Jazeker, dit is namelijk een 4’tje in plaats van een 6je maar in de dagelijkse omgang verneem je daar niks van 😉.

Deze “lelijke eend” is in 1972 voorzien van haar Nederlands kenteken en heeft in haar beginjaren met veel plezier rondgereden in het Westen des lands. De laatste eigenaresse aldaar reed niet meer dan rondjes door het dorp wat erin resulteerde dat ze haar pit verloor….

Met andere woorden, het motortje was moe gestreden en nodig toe aan liefde en aandacht.

Nou die kreeg ze volop van haar vorige eigenaar in Twente. De vlam in haar hart werd weer aangewakkerd en ze kreeg een volledige opfrisbeurt. Zo fris als een hoentje is Josephine zelfs in 2019 nog helemaal naar haar geboorteland gereden. En dat zonder een centje pijn!

Sinds de voiture bij ons is mag ze hier flaneren in de regio en dat is iets waar ze uitermate geschikt is. Sleutel om, startknop in en direct is ze wakker. Klaar om te gaan en om te shinen. En rijden is echt een genot.
Dat typische Franse comfort, heerlijk! En zo lekker basic allemaal.

Met een elegante duw van je linkerarm zwaai je het raampje naar boven om de frisse Twentse lucht op te kunnen snuiven en mocht dat niet voldoende zijn dan rol je in een mum van tijd het (originele) dakje naar achter om optimaal te kunnen genieten van het “open” rijden.

Geen wegdek is te slecht want met het welbekende comfort is niks mis. Je zoeft over de weg en hebt niet in de gaten hoe snel te tijd vliegt.

Twente verkennen met een knappe Française. Wie wil dat nou niet!

Neem contact op met ons voor meer informatie of het maken van een boeking.

 

Voor meer info neemt u contact op met ons.