Fiat 500F | Tahiti geel | 1972

Luigi is onze kleine Italiaanse bandiet. Luigi is een Fiat 500F uit 1972 in de kleur Tahiti Yellow (hoe bedenk je het) en staat te trappelen om de weg op te gaan.

Niet zo gek ook, want zijn vorige eigenaar heeft er, na een vakkundige restauratie, meer naar gekeken (het is ook zo’n plaatje) dan mee gereden. Aan de hand van de bijgehouden administratie hebben wij kunnen achterhalen dat Luigi in de afgelopen 14 jaar iets meer dan 2200 km heeft gereden. Dat is gemiddeld net iets meer dan 150 km per jaar… Tijd dus om die kleine bandjes weer te laten rollen !

En rijden met Luigi is een feestje! Het motorgeluid klinkt heerlijk, het gezang van de vogels door het open dakje en de mega korte draaicirkel maken het rijden met deze leuke kleine Italiaan als een waar feestje en voor de echte muziekliefhebbers, Luigi is uitgerust met een goede radio.

Met z’n tweeën op stap, de prachtigste dorpjes door en lekker picknicken langs de kant van de weg, of lunchen bij een goed cafe. Na een tochtje met Luigi ben je weer helemaal opgeladen en ontstresst.

Neem contact op met ons voor meer informatie of het maken van een boeking.

Luigi is te huur om een dagje mee door het Twentse landschap te toeren. Voor meer info neemt u contact op met ons.