Fiat Panda | 48pk | 1985

De Panda is het buitenbeentje van onze vloot maar wel een heel bijzonder buitenbeentje. Wat veel mensen niet weten is dat de Panda een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Fiat en dat de Panda een van de weinige modellen is die zo lang in productie zijn geweest zonder al te grote wijzigingen (1980 tot 2003).

Terug naar onze Panda, een hele vroege Panda en wel een uit 1983. Origineel in Nederland geleverd en inmiddels iets meer dan 50.000 km gereden. De eerste eigenaren waren oudere mensen die de Panda altijd binnen hebben gestald en er alleen mee op visite gingen bij familie in een dorp verderop en om de weekboodschappen in te slaan. De Panda ziet er dan ook goed uit en laat nog steeds iedereen lachen. Of die lach nou komt omdat de Panda mooie herinneringen oproept of omdat ze de Panda uitlachen laten we maar even in het midden ? Je houdt ervan of je vindt hem vreselijk. Wij houden er in ieder geval van en koesteren deze oerpanda. Zoveel zijn er tenslotte niet meer van in Nederland.

Door een ritje in de Panda te maken ga je back to basis. 45 pk, 4 versnellingen en geen rem- of stuurbekrachtiging en stoelen als “luxe” hangmatten. Ach, met de Panda lach je iedereen uit.

De Panda is te huur om een dagje mee door het Twentse landschap te toeren. Voor meer info neemt u contact op met ons.