Mercedes Benz | type 280s | W108 1971

“De Oale Grieze” is, zoals de naam al verklapt, de oude grijze. Deze Mercedes Benz 280S W108 is gebouwd in 1971 en heeft een prachtige grijze lak. Onder de kap ligt een 2,5 liter 6 cilinder lijnmotor en de automaat schakelt uiterst soepel zodat de 143pk goed onder controle te houden zijn. Mag ook wel want met een nieuwprijs van ruim 26.000 gulden was deze auto destijds geen koopje.

Deze Mercedes is misschien wel de meest stijlvolle auto van de vloot door zijn chique verschijning. Een prachtige grijze kleur, donkerblauwe bekleding en houtafwerking op het dashboard. Door de grijze kleur oogt de auto wat ingetogen maar wacht maar tot het gaspedaal wordt gevloerd en de kick-down z’n werk doet. Wat een beest zeg! Maar goed, laten we eerlijk zijn deze auto is, ondanks dat je hiermee makkelijk de maximum toegestane snelheid kan overschrijden, niet in onze vloot opgenomen om snelheidsraces mee te doen.

Deze “Oale Grieze” is sinds juli bij ons in de vloot opgenomen en wordt regelmatig ingezet om klanten op een comfortabele manier, de achterbank zit heerlijk, van a naar b te vervoeren. Zomers met het elektrisch te bedienen schuifdak open uiteraard. En door zijn riante kofferbak uitermate geschikt om alle cadeaus die u heeft gekregen op uw feestje mee te nemen naar huis. 

Let op! Alleen te huur incl. chauffeur.
Voor meer info neemt u contact op met ons.