Mercedes Benz | type 170DS | 1953

De “Oale Diesel” is deze prachtige Mercedes Benz 170DS uit 1953. De auto is in 2017 geïmporteerd in Nederland en door de vorige eigenaar, uiterst professioneel en met oog voor detail, volledig body-off gerestaureerd en verkeerd dan ook in nieuwstaat!

Er is bij ons helaas weinig bekend over de geschiedenis van de auto. Onder de motorkap ligt een volledig gereviseerde 1.7 diesel welke sinds de revisie nog geen 2000km heeft gereden. De 39 paarden onder de kap staan te trappen om weer rustig te worden bereden.

Het rijden is trouwens geen straf, de stoelen zitten heerlijk en de motor loopt uiterst soepel. Ook op de volledig opnieuw beklede achterbank is het prima toeven. Ziet u zichzelf al zitten, onderweg naar uw bestemming?

Door de bijzonder chique kleurencombinatie (geïnspireerd door de 170A Cabriolet A uitvoering)  valt de auto wel op en verwachten wij dat deze zeker in de smaak zal vallen bij onze klanten. Wij hopen dan ook over een tijdje veel mooie verhalen en ervaringen te kunnen delen over deze auto.

Let op! Alleen te huur incl. chauffeur.
Voor meer info neemt u contact op met ons.